519 thoughts on “Request Movies | Reports Links Error

  1. Halo, gan mau minta tolong, saya punya saran buat web ini kayaknya kalo bisa tambahin download Batch buat semua sering biar lebih praktis download nya. Terima kasih, gan.

    Good job, great work!

  2. Ps add the movies in “English Language” :
    1. F*&% the Prom 2017
    2. Babysitter 2017
    3. Battleship 2012
    4. Atomic blonde 2017
    5. D.E.B.S. 2004
    6. Itty Bitty Titty Committee 2007
    7. Kissing My Sister (Der Kuß meiner Schwester) 2000
    8. Turistas 2006
    9. Torn Apart (La Coupure) 2006
    10. Ma mère 2004

    1. Done.
      1. F*&% the Prom 2017
      2. Babysitter 2017
      3. Battleship 2012
      4. Atomic blonde 2017
      8. Turistas 2006
      added πŸ™‚

  3. Gan. Request Series dari Nickelodeon :). Macam Hey Arnold, Rugrat, Catdog, Jimmy Newtron, Fairy Oddparents dll. Please please

        1. Maaf gan, pas saya cek emang tanggal 9 Mei yang terbaru gan, silahkan periksa yang bawahnya πŸ™‚
          Jadi Deep State itu rilisnya tgl 9 Mei, tapi gak tau kenapa udah keluar sebelum tgl rilisnya.
          Untuk yang terbaru tanggal 30-04, karena di Indonesia waktunya lebih cepat dari waktu Amerika πŸ™‚

  4. Mission: Impossible – Fallout (2018) ngga ada link download nya Gan.. Tolong sediain mulai dari versi 360p yah. Makasih.

  5. Diriliş: Ertuğrul links are not working. can you upload with English subtitles? it is available on netflix

  6. Diriliş: Ertuğrul links are not working. can you upload with English subtitles? it is available on netflix
    .

  7. Hi Min, request dong min series lama THE HILLS keluaran MTV min. Ohya sama variety India KOFFEE WITH KARAN WITH SUB SEASON 1-6 min. Makasih…

  8. Request Endgame (2011) dong
    Report Forever (2014) ngak bisa download, katanya domainnya uda expired
    Makasih banyak

  9. Min request series non-english Skam dari Norwegia, Italia, Perancis dan Austin krna series itu banyak di remake tpi aslinya dri Norwegia!!!!

    Pls admin!!!

  10. Min, klo bisa semua film yg diupload tolong dibuat Hardsub dong supaya banyak yg berkunjung ke website admin πŸ˜€

  11. Hello sugi.. I would like to have more reality shows added on to the site plz.. For example love n hip hop real housewives of Atlanta etc thanks in advance n keep up the good work πŸ’―

    1. Thank you, but sorry for the serial reality show, I have trouble finding it.
      I will post it if there is one. πŸ™‚

  12. Hai owner. Berhubung bentar lagI Avanger End Game mau rilis, boleh dong share film-film marvel cinamatic universe: kaya Doctor Strange, Iron Man, Incredivle Hulk dan lain nya? Thanks…

  13. I thought you already had this but can’t find it – are you able to get It’s Always Sunny In Philadelphia?
    Season 13 has just started

  14. The new animated series Total Dramarama 2018 in 720p and 1080p please and the What I Like About you series 2002-2006 and 720p please if you have it

  15. ocean’s 8 480p susah banget di donlot gan, capca sering error, download malah ke link 720, tapi tetep aja ga bs di donlot. tolong donk yang 480p biar ga abis kuota nih

  16. request film yang top rating imdb min, Shawshank Redemption, God Father I,II, Inception, Forest Gump, Good Will Hunting, Scarface, The Talented Mr. Ripley, Sherlock (2010)

  17. min req. Marvin’s Room, What’s Eating Gilbert Grapes, Victor Frankenstein (2015), The Incredibles 2 yang Bluraynya, A Cinderella Story,

  18. min, upload link film nya Leonardo di Caprio yang Marvin’s Room, What’s Eating Gilbert Grape,terus The Incredibles 2 yang bluray min, mission impossible: fallout, sama Victor Frankenstain

    1. The Thundermans Added πŸ™‚
      I apologize because there is only one that I can grant your request, but even then on the S01 E02 the link is dead there is no replacement, and season 4 only has 5 episodes, others are not available. πŸ™

    1. I apologize because the list of serials you requested is not available. The series is very difficult to find, maybe because the series is less attractive to others. πŸ™

  19. halo gan,

    Request Us and Them dari netflix film dong, yang film china. sama subtitlenya kalo bisa πŸ˜€

    terima kasih. πŸ™‚

  20. HI PLEASE IRON MAN 1, COPY CURRENTLY POSTED DOES NOT HAVE DOWNLOAD LINK. THKS
    DO YOU HAVE A CLEAR COPY OF MISSION IMPOSSIBLE-FALLOUT 2018

  21. Gan film di list aku ada gk?
    -22menit
    -Mission Impossible fallout
    -ant man and the wasp
    Klo ada minta link langsung ke film download nya gan ..trimakasih

  22. Kak, request film Fantastic Beasts And Where To Find Them sama Trilogi The Dark Knight dong hehe. Thank you πŸ™‚

  23. Request film Kings of Summer (2013) sama Krystal (2017) min. Kualitas bluray 720p, kalo bisa formatnya mkv ya. Makasih banget Kalo admin bisa ngepost 2 film itu…

  24. Please upload Philippine supernatural–fantasy horror TV series Lobo also known as She Wolf: The Last Sentinel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *